Innhold

Nyttige lenker

www.tokvam.no
Service og vedlikehold

Velg kvalitet når du kjøper profesjonelt snøryddeutstyr

Kvalitet er et mye brukt ord og betyr egentlig bare summen av egenskapene et produkt har. Vi kan også si at kvalitet er produktets evne til å dekke behov og innfri krav og forventninger. Du kan stille høye krav til snøryddeutstyr fra Tokvam, og vi skal levere på dine forventninger. Høy kvalitet koster gjerne litt ekstra på investeringstidspunktet, men kommer med mange fordeler. Her er 10 grunner til å velge kvalitet når du skal investere i profesjonelt snøryddeutstyr. 

1. Lang levetid

Tokvams utstyr er bygget for å vare. Våre produkter kjennetegnes av kraftig konstruksjon og gode materialvalg som gir høy styrke og lang levetid. Vi leverer reservedeler i hele produktets levetid, noe som gir deg langvarig verdi for investeringen din. 

2. Økt kapasitet og lønnsomhet

Vårt utstyr er designet for optimal ytelse, noe som direkte påvirker din lønnsomhet. Vi jobber hele tiden for å videreutvikle våre produkter med smartere løsninger. Bytter du for eksempel ut en valsespreder med vår tallerkenspreder øker du strøbredden fra to til ti meter og reduserer forbruk av strømasser. Nytt kvalitetsutstyr kan dermed frigjøre kapasitet i form av spart tid på utført arbeid og ikke minst drivstoffutgifter. 

3. Slipper kostbare havari

Vet du hvor mye et havari koster deg? Hvor mye du må ut med for å leie inn erstatningsutstyr eller noen andre til å gjøre jobben mens utstyret ditt blir reparert? Hvert øyeblikk uten fungerende utstyr kan bety store tap, spesielt om det inngår dagbøter i kontrakten din. Uforutsette utgifter som dette kan du spare deg for om du investerer i kvalitetsutstyr. 

4. Rask levering av reservedeler

Skulle uhellet likevel være ute er det en stor trygghet å vite at du har en leverandør som raskt kan levere reservedeler. Velger du Tokvam, reduserer du risikoen for langvarig driftsstans. “Tokvam Premium Service” garanterer at alle driftskritiske deler er på lager til alle nyere maskiner. Vi gir utvidede garantier på utvalgte komponenter og kan levere reservedeler på ditt produkt i inntil 30 år (så lenge det er et antall produkter i markedet som fortsatt er i bruk).

5. Bekymringsfritt

Bekymringer over om utstyret vil holde hele vinteren og om du kan levere det du har lovet til dine kunder kan gi mye unødvendig stress. Investerer du i høykvalitetsutstyr slipper du dette, for med Tokvam kan du føle deg trygg gjennom vintersesongen.  

6. Informasjon og support på ditt språk

  Med Tokvam får du support på ditt eget språk med tilgang til lokal kunnskap, noe som ofte mangler hos billigere, utenlandske merker. Trenger du hjelp finner du vår kontaktinformasjon og gode åpningstider på Tokvam Premium Service. 

7. Kjøp lokalt

Velger du norskprodusert støtter du norsk industri og norske arbeidsplasser. I tillegg til å produsere i Norge kjøper også Tokvam komponenter fortrinnsvis fra norske og svenske leverandører når det er mulig. Tokvam har også selv et lokalt engasjement - vi støtter lokal barne- og ungdomsidrett og kultur.  

8. Mer miljøvennlig

Med lengre levetid bidrar vårt utstyr til mindre miljøbelastning noe som er en viktig faktor i en tid der bærekraft må stå sentralt. Nyere utstyr med innovative løsninger gir også mindre utslipp. Kjøper du lokalprodusert utstyr har det kort reisevei fra produksjon og til deg. Vi i Tokvam har forpliktet oss til å velge bærekraftige løsninger for våre produkter og i vår produksjon.  

9. Høyere annenhåndsverdi

Kvalitetsprodukter som snøryddeutstyr fra Tokvam holder seg bedre i verdi og er lettere å selge videre, noe som gir deg økonomisk fleksibilitet. Kanskje får bedriften din andre behov om noen år? Da er det godt å vite at det er lett å selge utstyret videre og få en god pris igjen. 

10. Kvalitet i alle ledd

Har du som mål å levere kvalitet i arbeidet må kvalitet gjennomsyre alt du gjør. Da må utstyret du bruker være av god kvalitet. Lykkes du med å tilfredsstille kundens krav og treffe på forventningene vil også kunden velge deg igjen. Fornøyde kunder er gode ambassadører for deg og vil anbefale deg og dine tjenester videre til nye, potensielle kunder.  

Finn utstyret som passer dine behov! 

Vi har snøfresere, snøploger og strømaskiner til alle typer bæremaskiner. Bredt utvalg i både størrelser og kapasitet.  

Vi gjør vinter enkelt - ikke la mangel på rett utstyr stoppe deg!

Se våre produkter her!