Innhold

Nyttige lenker

www.tokvam.no
Service og vedlikehold

Velg kvalitet når du kjøper krattknuser

Valget av utstyr til veivedlikehold er en investering i din egen virksomhet og arbeidshverdag. Å velge kvalitet er ikke bare en utgift, det er en smart og strategisk beslutning som vil betale seg mange ganger over i årene som kommer. 

1. Lengre levetid

Tokvams krattknusere er høykvalitetsutstyr, bygget for å tåle tøff bruk over lengre tid. Våre produkter kjennetegnes av kraftig konstruksjon og gode materialvalg som gir høy styrke og lang levetid. Vi leverer reservedeler så lenge utstyret er i bruk, noe som gir deg langvarig verdi for investeringen din.  

2. Bedre ytelse

Kvalitetsutstyr er mer effektivt og har bedre ytelse. Det betyr raskere og bedre rydding av vegetasjon, noe som sparer deg for tid og arbeid.  

3. Høyere gjenkjøpsverdi

Kvalitetsutstyr holder seg bedre i verdi over tid, noe som gjør at du kan få en bedre pris hvis du skulle ønske å selge det senere.  

4. Bedre brukeropplevelse

Våre krattknusere og kranarmer er utarbeidet i samarbeid med kunden. Vi tar i bruk ny teknologi for å gjøre arbeidshverdagen lettere og redusere belastningen for operatøren. 

5. Allsidighet

Robust konstruksjon gjør at kvalitetsutstyr bedre håndterer ulike oppgaver og arbeidsforhold uten å gå på kompromiss med ytelse eller sikkerhet. Når du vet at utstyret tåler tyngre belastninger og krevende forhold gjør det at du blir mer fleksibel med tanke på hvilke jobber du kan utføre. Mer avanserte funksjoner og mulighet for å kjøpe ulikt tilleggsutstyr gjør det lettere å tilpasse ulik bruk.  

Krattknusere fra Tokvam er tilgjengelig i mange forskjellige modeller og utforminger: Enten du kun skal klippe en jordkant eller en vei, om du ønsker å klippe høyt eller lavt. Om du ønsker front- eller bakmontert. Om du har vanlige eller ekstreme krav til påkjenning - vi har løsningene for deg. 

6. Mindre vedlikehold

Allerede i utviklingen av våre produkter planlegger vi for at utstyret skal være enkle og rimelige å vedlikeholde. I tillegg utvikler vi produkter som i størst mulig grad skal skåne dyrt maskineri. Det sparer deg for både tid og penger. 

7. Færre uforutsette utgifter

Velger du kvalitet unngår du at utstyret stadig trenger reparasjoner og sparer deg for uforutsette utgifter.  

8. Tilgang på reservedeler og kompetanse

Maskiner som står er mer kostbare enn maskiner som går. Investerer du i en krattknuser fra Tokvam får du kompetanse og hjelp til optimal bruk med på kjøpet. I tillegg garanterer vi at vi har driftskritiske deler til din maskin på lager til enhver tid. 

Trenger du hjelp finner du vår kontaktinformasjon og gode åpningstider på Tokvam Premium Service. 

9. Miljøfordeler

Effektivt utstyr reduserer drivstofforbruk og utslipp. Lengre levetid er også bra for miljøet. Og kjøper du fra Tokvam betyr det kort reisevei fra produksjon til forbruker.  

10. Tilfredshet

Å vite at du har gjort en god investering i noe som vil vare og prestere godt, gir en indre ro og tilfredshet som er vanskelig å sette pris på.  

Finn krattknuseren som passer dine behov! 

Vi har krattknusere til alle typer bæremaskiner. Se utvalget og finn krattknuseren som passer til dine behov.

Vi gjør veivedlikehold enkelt - ikke la mangel på rett utstyr stoppe deg!

Se våre krattknusere her!